Laulja Keit Triisa enesearmastusest: kõige keerulisem asi, mida olen õppima pidanud

Elu24
Copy

Laulja ja kolme lapse ema Keit Triisa (30) jagas ühismeedias postitust armastusest ning tõdes, et ennast päriselt armastama ta veel õpib. 

Staarisaates osalenud ja mitmes tuntud kollektiivis taustalauljana tegutsenud Keit Triisa mõtiskles ühismeedias armastuse üle.

«Armastus!?» viskas laulja küsimuse õhku ja jätkas: «Ma alles õpin ennast päriselt armastama ning see on kõige keerulisem asi, mida kunagi olen õppima pidanud.»

Kolme lapse ema tunnistas, et küllap on kõik olnud oma elus sarnases olukorras. «Usun, et me kõik oleme elus olnud kohas, kus me ei oska iseennast piisavalt kiita, väärtustada, hinnata ja armastada. Ja see on okei!»

«Aga need kolmkümmend elatud aastat on mulle näidanud, et see on tähtis – olla armastatud (eelkõige) iseenda poolt!» tõdes ta.

Keit jõudis lõpuks järeldusele, et tänu sellele saame olla paremad partnerid, paremad sõbrad, paremad vanemad ja paremad inimesed. «Cheers to love (armastuse terviseks – toim),» lisas ta lõpetuseks. 

Lisaks muusikale on lauljatar pühendunud ema, kes kasvatab kolme last: 2020. aasta suvel sündinud tütart, 2019. aastal kooliteed alustanud poega ja 2018. aastal sündinud tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles