Laagri tiigist pardi püüdnud mees üritas lindu lapse silme all tappa

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Pardid Eesti Metsloomaühingu postituses.
Pardid Eesti Metsloomaühingu postituses. Foto: Eesti metsloomaühing

«Siis nägin, et ta viskas mingi paela vette ja siis oligi tal üks part nööri otsas. Teised lendasid kisades laiali.» Nii keskkonnaamet kui ka Eesti ornitoloogide ühing mõistavad tegevuse üheselt hukka. «Selline tegevus ei ole seaduslik ja seda märgates tasub kohe teavitada riigiinfo telefonil 1247,» ütleb keskkonnaameti esindaja.

Eesti Metsloomaühing kirjutas mõned päevad tagasi Facebookis, kuidas Laagri keskuse tiigi ääres pani tundmatu härra ühele pardile nööri kaela ja hakkas linnul kaela kahekorra keerama. Algse postituse tegi keegi murelik kodanik Laagri piirkonna Facebooki gruppi. 

«Täna nägin, kuidas mingi tegelane tuli silla peale ja hakkas seal parte saiaga söötma. Jõudsin oma lapsele veel seletada, et sai ei ole partide söök ja see ei ole okei, mis see onu teeb. Siis nägin, et ta viskas mingi paela vette ja siis oligi tal üks part nööri otsas. Teised lendasid kisades laiali. Kui ta hakkas selle pardi kaela kahekorra keerama, hakkasin ma kisa tegema,» kirjeldas kohalik elanik juhtunut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles