Marilyn Kerro ennustas Haapsalu hirmu all hoidva mõrvari tulevikku: ma ei näe, et ta läheks tagasi vanglasse

Elu24
Copy
«Marilyn Kerro elamise kunst»
«Marilyn Kerro elamise kunst» Foto: Kanal 2

1990ndate alguses hoidis Haapsalu linna hirmu all mõrvar Vassili Otškalenko, kes kohalikke tüdrukuid vägistas ja tappis. Nüüd jalutab ta vabakäiguvangina taas ringi. See on 30 aasta tagused haavad lahti kiskunud ning kohalik kogukond on hirmul. Eesti tuntuim selgeltnägija Marilyn Kerro küsis saates «Marilyn Kerro elamise kunst» kaartidelt, kas need hirmud on põhjendatud.

Marilyn Kerro selgitas enne kaartide ladumist, et kuna õhus on võimalus, et mõrvar Vassili Otškalenko saab vabaks, siis temalt küsiti, mis sellest kõigest edasi saab. Kas on võimalik, et mees hakkab vabaduses taas kriminaalseid tegusid korda saatma? Milline on Otškalenko saatus?

«Praegusel hetkel ma lähitulevikus ei näe mineviku kordamist,» alustas Kerro. «See on siis see ainukene hea märk, kui me saame seda nii lugeda. Ma kindlasti ei näe praegusel hetkel vabanemist, aga ma ei näe, et see vabadus ka täiesti ära võetakse. Ma ei näe, et ta läheks tagasi sinna kinnisesse vanglasse. Lõpetuseks ma ütleksin seda, et nii palju, kui see võimalik on, siis väikeste laste vanemad ei peaks tema pärast muretsema, ma ei näe mineviku kordamist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles