Partei tähistab sünnipäeva Mimicry ja house-legendi Pete Helleriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Mimicry muusikavideost «Destination»
Kaader Mimicry muusikavideost «Destination» Foto: Mimicry

Klubi Partei tähistab sel nädalavahetusel oma esimest aastapäeva ja teeb seda suurelt. Sünnipäevapidustustest võtavad osa Eesti elektropopi lipulaev Mimicry ja house-legend Pete Heller.

Reedel toimub tähistamine saate «Eesti otsib superstaari» finalisti Kene Verniku projekti Mimicry esinemisega.

Mimicry on ka selleaastase Eesti Laulu konkursi poolfinalist. Bänd ise ütleb, et nende eesmärk on teha meeliülendavat peomuusikat ja tekitada sellega publikus täiesti uusi emotsioone. Mimicryt soojendab dj Marek Poel.

Laupäeval jätkatakse Tech & Body peol, kus väärika peaesinejana astub üles legendaarne house-pioneer Pete Heller. Ta on kultusplaadifirma Junior Boy's Own asutaja, kes remiksinud selliseid tantsumuusika absoluutsesse tippu kuuluvaid artiste nagu Daft Punk, Moby, Chemical Brothers, Faithless, Underworld, Pet Shop Boys, Martin Solveig, Jamiroquai, The Shapeshifters, Dennis Ferrer & Jerome Sydenham.

1996 ilmus Heller & Farley «Ultra Flava», mis tõusis kolmandale kohale US Billboard Hot Dance Music/Club Play edetabelis ning 22. kohale briti singlitabelis.

1999 aastal, juba sooloartistina, ilmus tema hitt «Big Love», mis tõusis esikohale US Hot Dance Music/Club Play edetabelis ning hoidis esikohta tervelt kolm nädalat. Billboard valis loo parimaks tantsulooks aastal 1999.

Pete Hellerile lisaks mängivad Tech & Body peol plaate Kyka ja Dave Storm.

Klubi Partei asub Tallinnas aadressil Rävala 8 ning on avatud reedeti-laupäeviti alates kella 23.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles