Eestkoste alt vabanenud Britney Spears põrutas pesupildiga: suudle mu p****t! (1)

Elu24
Copy
Britney Spears.
Britney Spears. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Möödunud nädalal pikalt kestnud eestkoste alt vabanenud Britney Spears kostitas sotsiaalmeedias fänne kahe pesupildiga. Popstaari eesmärk oli näidata, et tema pilditöötlusega oma kehakumerusi ei muuda. 

USA popstaar Britney Spears oli 13 aastat oma isa Jamie Spearsi eestkoste all «lõksus». Tänavu sai ta endale uue advokaadi, kes saavutas möödunud nädalal kohtus selle, mida popstaar aastaid soovis: Britney on viimaks vaba!

Nüüd vabadust nautiv Britney plaanib sel aastal abielluda ning unistab ka pisiperest.

Kõige selle taustal on laulja ohtralt postitanud ka enda isiklikule Instagrami kontole, mida jälgib üle 36 miljoni fänni.

Britney kõige värskem postitus koosneb kahest fotost, millest esimene on töödeldud ja teine mitte. Lauljatar viitas postituse pealkirjas, et selle eesmärk on näidata, mida ta fototöötlusega teeb ja mida mitte.

«Teine pilt on originaal ja te kuulsite mind, või peaksin seda uuesti ütlema? Suudle mu p****t!!!!»

Aastate jooksul on Britney sattunud nii mõnelgi korral kriitika alla, et ta muudab fototöötlusega oma keha. Näiteks 2019. aastal süüdistati popstaari enda kehakumeruste töötlemises nii, et toona 37-aastane Britney näeks välja selline, nagu oli 21 aastat tagasi, vahendab The Sun

Alles selle aasta oktoobris kritiseeriti teda sama asja pärast ning Britneyl oli kriitikutele humoorikas vastus. «Fototöötlust ei ole, vannil ongi selline kurv sees,» naljatas ta oktoobri alguses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles