Perearst Madis Veskimägi vaktsineerimisest: ükski ametnik ega meedik ei saa elada sinu elu (2)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Perearst Madis Veskimägi
Perearst Madis Veskimägi Foto: Mailiis Ollino

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi jagas ühismeedias mõtteid Covid-19 vastu vaktsineerimise teemal. «Kahjuks haigestuvad ka vaktsineeritud inimesed, kuid õnneks põetakse haigust kergemalt ja haruharva juhtub see kõige halvem, surm,» kinnitas ta.

«Meid räsib koroonakriis, varsti juba kaks aastat ning kahjuks pole selle lõppu näha,» alustab perearst oma Facebooki postitust. «Ei ole ühte ja ainsat lahendust kriisi seljatamiseks. Oleme lootnud vaktsineerimisele kui ainsale koroonapandeemia lahendusele. Kahjuks haigestuvad ka vaktsineeritud inimesed, kuid õnneks põetakse haigust kergemalt ja haruharva juhtub see kõige halvem, surm.»

«Arstina olen ise koroonavaktsineeritud kolme doosiga, olen vaktsineerinud oma kõige kallimad, meie tervisetiim on vaktsineeritud, oleme vaktsineerinud ka umbes 70 protsenti oma täisealistest patsientidest. Näeme selget vahet neil, kes on vaktsineeritud ja kes mitte. Seega võin kätt südamele pannes soovitada kõigile vaktsineerimist koroonahaiguse vastu. Vaktsineerida saab igal pool: kõige lihtsam, helista oma perearstikeskusesse ja lepi kokku sobiv aeg. Vaktsineerida saab ka apteekides, kaubanduskeskustes ja töökohtadel,» loetleb perearst vaktsineerimise võimalusi. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles