Keili Sükijainen veidrast toidukogemusest Mehhikos: sellise asja eest peaks ikka hoiatama

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy

«Kindlasti kõige veidram toidukogemus siin oli see roog,» jagas Mehhikos viibiv «Südamesoov» saatejuht Keili Sükijainen Instagramis. «Neile on siin tavaline asi vaklu süüa.»

Saatejuht Keili Sükijainen sõitis Mehhikosse tennise WTA aastalõputurniirile, et elada kaasa ja olla toeks sõbrannale Anett Kontaveidile.

Turniiri kõrvalt on neil olnud ka vaba aega, et nautida kohalikku toidukultuuri ja imelist Guadalajara linna. 

«Kindlasti kõige veidram toidukogemus Mehhikos oli see roog,» jagas Sükijainen teisipäeval Instagrami loos, lisades pildi taldrikust, kus olid vaglad. «Tavalise veiseliha kõrval krõpsud vaglad!» Tema sõnutsi pidavat see Mehhikos tavaline olema, ka Margarita kokteiliklaasi ümber olevat soola asemel olnud vaglapuru.

Elu24-le tunnistas telenägu, et taldrikus olnud ussikesi ta proovida ei julgenud. «Sellise asja eest peaks klienti hoiatama. Ma ei suutnud ühtegi proovida, korjasin välja.» Kokteiliklaasi küljes olnud vaglapuru ta siiski enesele teadmata jõi. «See oli nagu tavaline sool, ma ei tabanud midagi.»

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles