AMETLIK TREILER ⟩ Nohikteadlane DiCaprio kuulutab Netflixi komöödias inimkonna lõppu

Spekter
Copy
Leonardo DiCaprio satiirilises komöödias «Don't Look Up»
Leonardo DiCaprio satiirilises komöödias «Don't Look Up» Foto: Netflix

Netflix avaldas ametliku treileri 24. detsembril ilmavalgust nägevale apokalüptilisele komöödiale «Don't Look Up» («Ära vaata üles»). Täispikk treiler annab kauaoodatud filmi sisu kohta uusi vihjeid ning näitab, millistes rollides saab filmis näha mitmeid väljahõigatud superstaare.

Vaata värsket treilerit:

Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Adam McKay («Asepresident») staaridest kubisev satiiriline ulmedraama räägib kahest astronoomist (Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence), kes suunduvad globaalsele meediatuurile inimkonda läheneva komeedi eest hoiatama. Tragikoomilisel kombel ei võta neid keegi tõsiselt ning ei aita ka hirmuäratav prognoos, et lõpp on lähedal.

Absurdihuumori ja terava sotsiaalse sõnumiga vürtsitatud filmis astub üles terve trobikond suuri staare: Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande, Tyler Perry jpt. 

Netflix on filmi sisu ja treilerit pikalt vaka all hoidnud, avaldades vaid üksikuid kaadreid. Hiljuti avaldas Netflist filmist ka ühe kõneka stseeni, milles astronoomid püüavad USA presidendile (Meryl Streep) ja tolle nõunikule (Jonah Hill) puust ja punaselt selgeks teha, et planeet Maad ootab 99,78 ehk sisuliselt 100-protsendilise tõenäosusega kokkupõrge komeediga. Informatsioon vallandab teadlaste hämminguks muretulva asemel aga küüniliselt kerglase arutelu selle üle, millist kokkupõrke tõenäosust oleks avalikkusele mõttekaim kommunikeerida.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles