Tundub, et kaks Emmy auhinda võitnud Hollywoodi staaril Joseph Gordon-Levittil on taas vaja eestlaste abi. 

Elu24 vahendas mai lõpus, et Hollywoodi näitleja Joseph Gordon-Levitt otsib projekti raames fotosid Eestist. «Kui sul on äge pilt tehtud kuskil Eestis, siis postita see siia,» palus ta Facebookis. 

Nüüd on näitleja sama palvega tagasi! «Tere, Eesti! Otsin uue projekti jaoks ägedaid fotosid Eestist,» seisis näitleja Facebooki postituses.

Gordon-Levitt on postitanud samalaadseid palveid ka varem ja muude maailma paikade kohta. See kõik on seotud suure projektiga, mis kannab nime «Reis ümber maailma». Projekti algataja on HITRECORD, mis on näitleja loodud loomingulise koostöö platvorm.

«Lähme ülemaailmsele ringreisile läbi territooriumite üle kogu maailma, et teha dokumentaalfilm, mis jäädvustab paigad, kus me kõik elame ja mida külastame,» kirjeldatakse projekti. 

Fotod saad üles laadida HITRECORDi lehele SIIN.

Üsna noorelt näitlemisega alustanud Joseph Gordon-Levitt on eestlastele tuntud näiteks telesarjast «Kolmas kivi päikesest». Pärast edukat telekarjääri põrutas ta Hollywoodi ning on mänginud sellistes hittfilmides nagu «(500) päeva armastust» (2009), «Algus» (2010) ja «Pimeduse rüütli tagasitulek» (2012).

Pärast 2016. aastat võttis Gordon-Levitt aja maha, tegeles oma loomingulise platvormiga, laenas telesarjale oma hääle ja keskendus pereelule, vahendab IMDb andmebaas. Ta abiellus 2014. aastal Tasha McCauleyga ning neil on kaks last. Näitleja hoiab oma pereelu kiivalt saladuses.

Telesarja «Kolmas kivi päikesest» staarid taaskohtusid Los Angeleses 14. novembril 2021. Ka Eesti telekanalitel jooksnud sarjas mängisid (vasakult paremale) Kristen Johnston, John Lithgow, French Stewart ja Joseph Gordon-Levitt.
Telesarja «Kolmas kivi päikesest» staarid taaskohtusid Los Angeleses 14. novembril 2021. Ka Eesti telekanalitel jooksnud sarjas mängisid (vasakult paremale) Kristen Johnston, John Lithgow, French Stewart ja Joseph Gordon-Levitt. Foto: AFP/Scanpix

2017. aastal tegi ta põgusa häälerolli filmis «Star Wars: Viimased jedid». Näitlemise juurde naasis ta korralikumalt 2020. aasta Netflixi filmidega «Jõuprojekt» ja «The Trial of the Chicago 7». 

2021. aastal ilmus Gordon-Levitti enda loodud telesari «Mr. Corman», kus näitleja mängib peaosa. 

Kommentaarid
Copy