Ansambli KISS kitarristi teooria Astroworldi tragöödiast: see oli saatanlik rituaal (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Bändi KISS liikmed vasakult: Paul Daniel Frehley, Gene Simmons, Paul Stanley ja Peter Criss 2008 enne esinemist Saksamaal Münchenis
Bändi KISS liikmed vasakult: Paul Daniel Frehley, Gene Simmons, Paul Stanley ja Peter Criss 2008 enne esinemist Saksamaal Münchenis Foto: Imago Stock&people Via Www.imago-images.de/Scanpix

USA rokkbändi KISS kitarrist Paul Daniel Frehley ehk Ace levitab sotsiaalmeedias teooriat, et 5. novembril Texases Astroworldi muusikafestivalil räppar Travis Scotti esinemise ajal puhkenud massipaanika ja üksteise jalge alla tallamine oli saatanlik rituaal.

Travis Scotti kontserdil hukkus kümme inimest, kellest kõige noorem on üheksa-aastane Ezra Blount. Ta oli kontserdil koos oma isa Treston Blountiga, kes sai vigastada, teatab news.yahoo.com.

70-aastane Frehley kirjutas sotsiaalmeedias: «Palvetame nende eest, kes kaotasid lähedase ja kes said kannatada. Kontserdil vist viidi läbi saatanlik rituaal, mis läks väga valesti. Need, kelle tõttu lapsed surid, peavad selle eest maksma. Erineva usu ja religiooniga inimesed peaksid ühendama jõud, et USA-s enam midagi sellist ei toimuks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles