Koleda loo õnnelik lõpp: Mustamäel läbi pekstud koer leidis endale armastava kodu

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy

Hingedepäeval kutsuti politsei appi Tallinnas Mustamäel asuva kortermaja hoovi, kus väärkoheldi väikest koera. Seejärel Kertu Jukkumi hoole alla usaldatud koer on nüüdseks leidnud armastava kodu.

Maailmarändur Kertu Jukkum teatab sotsiaalmeedia postituses heast uudisest: novembri alguses omanikelt klobida saanud koer on leidnud uue kodu! 

«Sipsikuks ristitud loom seisis vaevu jalgadel, tegi oma hädad, kuhu juhtus. Võttes arvesse, et täisjõus jäletised pisikest koera klobisid, oli niigi hästi läinud,» märkis Jukkum alustuseks. «Ebaõnne on selle looma elus olnud varemgi. Alustame sellest, et Sipsik on pagulane. Tšehhist loomade hoiupaika sattunud loom. Mis asjaoludel ta meie maale sattus, vaikivad osapooled kui haud. Kõnekas on aga fakt, et hoiupaigas leidub lisaks Venemaa omadele nüüd ka Tšehhi kodutuid. Sealt loovutati loom inimestele, kes iseendagagi toime ei tule. Lahkumineku järel lubas üks neist koera varjupaika tagastada. Asjaajamisele aega raiskamata andis ta perelemmiku hoopiski joodikutele, kel loomast peagi siiber sai, ja nad ta oma lõbuks läbi peksid,» jätkas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles