ÜLLATUS «Downton Abbey» rahvas kolib uues filmis soojale maale

Spekter
Copy
«Downton Abbey: Uus ajastu» (2022)
«Downton Abbey: Uus ajastu» (2022) Foto: Filmikaader

Ilmus esimene sisukas treiler menuseriaali «Downton Abbey» teisele täispikale jätkufilmile «Downton Abbey: Uus ajastu» (Downton Abbey: A New Era). 

Sarja looja ning jätkufilmide stsenaristi Julian Fellowesi sõnul saab tegu olema tõelise heatujufilmiga: «Käes on uus ajastu. Mida 1920ndad edasi kestsid, seda rohkem maailm muutus. Kõik – alates meelelahutusest kuni transpordini – oli 20ndate keskel muutunud. Filmis on seda näha.»

Uues filmis astub üles enamik tuttavaid nägusid Downtoni lossi nii ülemistelt kui ka alumistelt korrustelt: Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Jim Carter jt. Tuntud näitlejatest liituvad seltskonnaga ka esimeses filmis üles astunud Imelda Staunton ning uustulijana Dominic West.

Nagu treilerist selgub, leiab suur osa filmi tegevusest ootamatult aset Lõuna-Prantsusmaal, kuna matroon Violet Crawley on äkitsi saanud ühe sealse luksusvilla omanikuks. Nii suundubki kõleda ilmaga harjunud pererahvas ning teenijaskond oma soojematele laiuskraadidele elu nautima, ent tulemata ei jää mõistagi intriigid ja skandaalid.

Kinodesse jõuab film 18. märtsil. 

Vaata värsket treilerit:

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles