KAHEKSA AASTAT TEADMATUST ⟩ Kadunud Matilda vanaema: ema planeeris tema inimröövi tõenäoliselt vahetult enne selle toimumist

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy

Kaheksa aastat tagasi 5. mail jäi teadmata kadunuks kuueaastane Matilda Mary Michelle, kes koos oma ema Elena Blomgreniga Stockholmist Tallinnasse suundus. Last otsivad lähedased usuvad, et ta võib olla kas Eestis või Venemaal.

Reedel, 3. mail 2013 võtsid vanaema Anette Blomgren ja tema abikaasa Nils toona kuueaastase Matilda eelkoolist auto peale. Matilda isa Magnus Blomgren ja ema Elena Blomgren pidasid sel ajal lahingut lapse hooldusõiguse nimel. Oma emaga kohtus Matilda sel ajal igal teisel nädalavahetusel. Kuid saatusliku nädalavahetuse eel tundus vanaema Anettele, et miski on paigast ära.

«Ma tundsin, et midagi hakkab juhtuma. Matilda oli kevade jooksul öelnud nii palju kummalisi asju. Näiteks, et maikuus ei ole ta enam meiega – siis on ta ainult emaga,» rääkis Anette Blomgren väljaandele Nyheter24. Vaatamata vanaema hirmudele viidi Matilda siiski nädalavahetusel ema Elena juurde. Elena on pärit Eestist. Kuna vanaema sisetunne vihjas, et midagi on korrast ära, otsustati Elena autot jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles