Lauri Pedaja: hea isa pole see, kellel on raha, vaid see, kellel on laste jaoks aega

Elu24
Copy
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Remo Tõnismäe

Möödunud nädalal tähistas esimest isadepäeva pärast isaks saamist ka näitleja ja juuksur Lauri Pedaja, kes tõdes, et see on võimas ja eriline tunne.

«Täna on esimene kord minu elus, kus ma saan tähistada isadepäeva nii isana kui ka pojana,» kirjutas Lauri Pedaja Instagrami postitatud pildi juurde, kus hoiab süles tütar Ariat.

«Ma ütlen täiesti ausalt, see on nii äge, võimas ja eriline tunne. Eriliseks teeb selle just see, et ma olen ise isa ja seda juba törts üle poole aasta. Aria tulek minu ellu on mulle selgeks teinud, et mis päriselt on oluline ja millele tasub energiat kulutada ning millele mitte. Ta on teinud mehest, kelle jaoks oli empaatia lihtsalt sõna sõnaraamatus, mehe, kes on muutunud empaatiliseks. Ta on teinud mehest, kelle jaoks oli töö nr 1 maailmas, mehe, kelle jaoks on pere ja kodu kõige tähtsam universumis. Ta on asendanud minu närvilisuse ja lühikese süütenööri meelerahu ja kannatlikkusega,» nentis Pedaja.

Tema sõnutsi võikski loendama jääda, mida kõike on isaks olemine temas muutnud, ent kõige olulisemaks peab Pedaja seda, et saab tänu lapsepuhkusele veeta iga hetke oma kõige armsama tütre, kõige toetavama naise ja hoolivama koeraga.

Postituses soovis Pedaja kõikidele isadele ilusat isadepäeva, öeldes: «Hoiame lippu kõrgel, armastame ja hoiame oma lapsi nii, et nad tahaksid meile külla tulla, kui nad juba suured on ja oleksid nõus meid enda juurde elama võtma, kui me vanad ja põdurad oleme.»

«PS: hea isa ei ole mitte see, kellel on palju raha, vaid see, kellel on oma laste jaoks palju aega ja pühendab end oma lastele. Lapsed ei hooli suurtest numbritest pangakontol, vaid sellest, millist lähedust ja armastust me neile pakume.»

Tänavu mais sündis Lauri Pedaja ja kihlatu Gethel Burlaka perre pisitütar, kes sai nimeks Aria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles