FOTOD ⟩ Vaata, kui kaunis oli seltskonnastaari Paris Hiltoni pulmakleit

Elu24
Copy
Paris Hilton 2021. aastal.
Paris Hilton 2021. aastal. Foto: Shutterstock

Korduvalt kihlunud seltskonnatäht ja ärinaine Paris Hilton abiellus maagilisel kuupäeval, 11. novembril (11.11)! Pulmapidu kestis aga terve nädalavahetuse. Peomelu kõrvalt näitas seltskonnatäht sotsiaalmeedias lähemalt ka oma uhket pulmakleiti.

Neli korda kihlatud Paris Hilton sõudis möödunud nädalal esimest korda abieluranda. Nagu kaamerate ees kasvanud seltskonnatähele kohane, kestis pulmapidu päevi.

NELI KIHLUST, ÜKS PULM 〉 Paris Hilton läks päevi kestva pulmapeoga viimaks mehele

Peomelu kõrvalt jõudis Hilton teha pulmakleidis ka mitmeid professionaalseid fotosid. Laupäeval kirjutas ta pruutkleidist veidi pikemalt.

«Väikesest peale olen unistanud muinasjutulikust pulmapäevast. Nägin und sellest, kuidas ma kannan kaunist, ajatut ja elegantset pulmakleiti. Unistasin, et abiellun mehega, kes on minu parim sõber ja kellel on kõige armsam ning lahkeim süda,» meenutas Hilton.

Seltskonnatäht avaldas ka inspiratsiooniallika tähtsaks hetkeks, mil ta altari poole kõnnib. «Armastasin printsess Grace Kellyt ja arvasin alati, et ta on nii ikooniline ning elegantne.» Pruudikimp oli südamekujuline ja koosnes valgetest roosidest.

Hiltoni pulmakleidi autor on Oscar de la Renta moemaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles