TREILER Disney+ dokk uurib, kas Chris Hemsworth saaks veel mehelikum olla

Spekter
Copy
Chris Hemsworth Netflix filmis «Extraction», mis saab järgmisel aastal järje.
Chris Hemsworth Netflix filmis «Extraction», mis saab järgmisel aastal järje. Foto: Filmikaader

Marveli filmides Thori kehastav Austraalia hurmur Chris Hemsworth on võtnud ette telerännaku igavese nooruse ja meheliku supervormi leidmiseks.

38-aastane staar, kes astub oma jumalikus koomiksirollis taas kinoekraanidele järgmisel aastal ning mängib peagi eluloofilmis legendaarset lihamäge Hulk Hoganit, peab oma musklivormi kallal palju vaeva nägema ning just sellest räägib Disney+ platvormile saabuv uus dokk.

National Geographicuga koostöös valminud kuueosalises sarjas «Limitless with Chris Hemsworth» («Piirideta») suundub näitleja maailma eri otstesse, et kohtuda pikaealisuse ekspertidega ning paneb oma inimlikud võimed viimseni proovile, et leida nipid, kuidas saavutada elu parim vorm. «Põhimõtteliselt saab minust katsejänes, kes andis teaduse nimel nõusoleku kannatada ära mitmesugused füüsilised ja vaimsed katsed,» sõnas näitleja. Eesmärgiks on täielik «restart», et tulla katsest välja iseenda parima versioonina.

Eestisse jõuab Disney+ millalgi tuleval aastal – niisamuti ka Hemsworthi dokk, mille on, muuseas, lavastanud kõmuline režissöör Darren Aronofsky.

Vaata värsket treilerit:

Veel enne peaks Hemsworthi saama näha Netflixis, kuhu on peagi oodata ulmekat pealkirjaga «Escape From Spiderhead», milles vangidele antakse võimalus oma karistust vähendada, kui nad on nõus laskma enda peal katseid teha. Katsete käigus manustatakse ühele kinnipeetavale (ilmselt Hemsworth) ainet, mis tekitab temas armastuse tunnet, mis keerab kogu tema maailma pahupidi. 2022. aastal on Netflixi jõudmas ka «Extractioni» teine osa, mida hetkel alles filmitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles