Näitleja Ryan Reynolds räägib sellest, kuidas tal on armastuses vedanud

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Blake Lively ja Ryan Reynolds.
Blake Lively ja Ryan Reynolds. Foto: RW/MediaPunch via www.imago-images.de/ Scanpix

«Deadpooli» näitleja Ryan Reynolds räägib avameelselt, kuidas nad on abikaasaga töö ja kolme lapse kõrvalt oma suhet värskena hoidnud. Ta usub, et see kestab veel mõne kümnendi.

Näitlejapaaril Ryan Reynoldsil (45) ja Blake Livelyl (34) on üsnagi tihe töögraafik ja filmivõtetel ei tundu lõppu olevat. Ometigi on abikaasad kolme last kasvatades suutnud armuleeki elus hoida juba terve kümnendi. Nendevaheline keemia ei ole kellelegi märkamatuks jäänud ning see on tõstatanud küsimuse – mis on küll nende saladus?

Reynoldsi sõnul mingit erilist saladust tegelikult ei ole. «Me ei võta üksteist liiga tõsiselt, kuid oleme teineteise jaoks justkui ka sõbrad,» rääkis ta Entertainment Tonightile antud intervjuus.

«Armumine on tore, kuid endalt tuleb küsida, kas see inimene ikka meeldib sulle. Meie oleme teineteisele alati meeldinud. Me kasvame koos ja õpime üksteiselt pidevalt midagi,» räägib Reynolds, kes on õnnelik, et leidis enda kõrvale sellise kaaslase nagu Blake Lively. Kuid mitte ainult hea sõprus ei hoia neid kahte koos, vaid sellele lisandub mõlema hea huumorimeel.

Kuigi mees on otsustanud näitlejatööst väikese pausi teha, lubab ta õige pea tööle naasta. «Minu eesmärk on kasutada oma puhkust võimalikult palju selleks, et oma lastega kvaliteetaega nautida. Sellises vanuses lapsed (kaheaastane Betty, viieaastane Ines ja kuueaastane James) vajavad seda. See ei tähenda aga seda, et ma lähen pensionile või midagi muud sellesarnast,» lohutas Reynolds oma fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles