Plaadilepingut pole vajagi? Staarisaate favoriit Alika lasi juba albumi välja

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Alika Milova «Eesti otsib superstaari» teises finaalsaates.
Alika Milova «Eesti otsib superstaari» teises finaalsaates. Foto: TV3 pressimaterjal

Superstaarisaate 19-aastane favoriit Alika Milova teatas ühismeedias, et kõigil striiminguplatvormidel saab kuulata tema uut albumit. Kas plaadileping ei peaks tulema alles pärast telekonkursi võitu?

Tegelikult Alikal veel plaadilepingut taskus pole, kuid Spotifysse ja muudele platvormidele on riputatud noore lauljatari bändi esimene kontsertalbum. Ansamblis Witch and Daddy ei osale Alika aga solisti, vaid hoopis basskitarristina. «Saate kuulata meie albumit, kus ma mängin bassi, kõigilt muusikaplatvormidelt» teatas staarikandidaat Instagrami-loos.

Värske kontsertsalvestis on linti võetud Tallinnas Sveta baaris festivalil Art of Mosh juulikuus. Witch and Daddy, mille ridades Alika bassistina kaasa lööb, viljeleb psühhedeelset grunget. Bänd asutati 2020. aasta sügisel duona, Alika liitus koosseisuga tänavu kevadel – nii kirjutatakse Tallinn Music Weeki kodulehel. Ka sel festivalil sai bänd möödunud kuul lavalaudu kulutada.

Vaata muusikavideot!

Tervet kontserti näed siit:

Narvast pärit 19-aastane Alika Milova on üks «Eesti otsib superstaari» saate viiest finalistist ning pärast eelmist pühapäeva ka kindel favoriit – vähemalt kohtunike arvates. Televõistlus tipneb 12. detsembril superfinaaliga, kus Eesti kaheksanda superstaari valivad televaatajad. Võitjale kuulub 10 000 eurot auhinnaraha ja artistileping Universal Musicuga, mis annab kindlasti võimaluse veel terve hulga plaate välja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles