«Südamesoovi» isadepäeva saates üllatab raskustes peret Getter Jaani

Spekter
Copy
«Südamesoovis» üllatab peret lauljatar Getter Jaani
«Südamesoovis» üllatab peret lauljatar Getter Jaani Foto: Helen Tulp

Pühapäeval jutustab Kanal 2 «Südamesoovi» isadepäeva saade loo ühest väga erilisest isast ja tema väga erilisest perest.

Janikat ja Nurmit ei ole elu hoidnud nende endi lapsepõlves ega ka täiskasvanuna. Hetkest, kui täitus nende suur unistus luua päris oma pere, on neid ja nende lapsi tabanud üks halb uudis teise järel.

Rasked väljakutsed algasid juba päris lapsena, kui ühel tuli toime tulla alkohoolikust ema ja hülgamisega, ning teisel vanema oskamatusega pere eest hoolitseda. Kui Nurmi ema kaotas vanemlikud õigused, võttis toona päris lapseohtu paar ema hoolitsuseta jäänud lapsed enda kasvatada. Kasulastele järgnes tütre sünd ning järjekordne saatuselöök: mudilasel diagnoositi artriit, seejärel komplitseeritud ning kiirelt süvenev mure silmanägemisega.

Aastad läksid. Alati suurest perest unistanud pere pidi vastu võtma raseduse katkemised, ja tütre tervise halvenemise. Kui pikk ootus lõpuks läbi sai ning sündis teine laps, oli elul taas muresid varuks. Tervisehädad on tabanud nii teist kui ka kolmandat last ning praegu on pere täielikult pühendunud kolme erivajadusega lapse eest hoolitsemisele.

Katkematust murest ei ole see pere end aga murda lasknud ning nad on täielikult omandanud hetkes elamise võlukunsti. Rõõmu tuntakse väikestest asjadest ja hetkedest ning unistada oskavad nad kogu südamest.

Ühe erakordse pere uskumatu lugu ja armsad soovid saates «Südamesoov» on Kanal 2 eetris pühapäeval kell 20.05.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenus 30 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles