Adamo hooaja viimase etapi eel: kohting Jennifer Anistoniga on tõenäolisem kui Hyundai MM-tiitel

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: RAIGO PAJULA/AFP/Scanpix

Järgmisel nädalal tõmmatakse joon alla autoralli MM-sarja tänavusele hooajale. Kui imet ei juhtu, võidab mõlemad tiitlid Toyota. 

Juba on selge, et individuaalse esikoha jagavad Yarisega kihutavad Sebastien Ogier ja Elfyn Evans. Tõsi, prantslase edu on turvaline, 17 punkti. Võistkondlikus arvestuses on teoreetiline võimalus säilinud ka Hyundail, aga Toyotast lahutab 47 silma. 

Aga ilmselt teoreetiliseks šanss jääbki. Eriti optimistlik pole ka Hyundai tiimipealik Andrea Adamo, kes võttis olukorra kokku endale omase huumoriga. 

«Suurem tõenäosus Hyundai tiitli võitmisest on, et saan Jennifer Anistoni telefoninumbri, helistan talle, kutsun õhtusöögile ja ta nõustub,» tõi Adamo mängu Ameerika Ühendriikide staarnäitleja. «Ütleksin talle, et olen tore itaallane, roheliste silmadega ja väga sarmikas.»

Alla aga ei anta. Adamo pingutada nii Anistoni numbri hankimisel kui ka MM-tiitli püüdmisel. Viimase nimel näeb vaeva kogu tiim. 

1990ndatel seriaalist «Sõbrad» tuule tiibadesse saanud Jennifer Aniston. 
1990ndatel seriaalist «Sõbrad» tuule tiibadesse saanud Jennifer Aniston. Foto: Abc/Jimmy Kimmel Live/Scanpix

Ent nagu öeldud, võimalused on väga teoreetilised. Toyotale piisaks esikoha kindlustamiseks näiteks kuuendast ja seitsmendast kohast. Ehk Jari-Matti Latvala hoolealustel peaks Monzas olema eriti must nädalavahetus. 

«Me ei hakka kellegi õlal nutma. Reageerisime piisavalt kiiresti, esinedes Hispaanias vähemalt nii hästi, et viimasel etapil on midagi mängus,» resümeeris Adamo. 

Monza ralli toimub 17.–19. novembrini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles