TULEKUL Ilmusid «Downton Abbey» uue filmi esimesed kaadrid

Spekter
Copy
«Downton Abbey: Uus ajastu» (2022)
«Downton Abbey: Uus ajastu» (2022) Foto: Filmikaader

Ilmusid menuseriaali «Downton Abbey» teise täispika jätkufilmi esimesed kaadrid. 18. märtsil kinodesse jõudev film kannab pealkirja «Downton Abbey: Uus ajastu» (Downton Abbey: A New Era).

Sarja looja ning jätkufilmide stsenaristi Julian Fellowesi sõnul saab tegu olema tõelise heatujufilmiga: «Mulle meeldib mõte, et inimesed vaatavad kaks tundi seda filmi ja lähevad siis hea tujuga õhtust sööma. See on hea asi. Kui meist on kasu ja suudame inimesi rõõmustada, siis pole mul selle vastu midagi.»

Tegemist on, nagu ka 2019. aastal välja tulnud esimese jätkufilmiga, sarja tegevuse pikendamisega suurel ekraanil. «Nagu eelmisest filmist mäletame, siis ei pruugi Mary küll tiitli poolest olla majapidamise ametlik perenaine, kuid ta valitseb seda sellegipoolest kindla käega. Uues filmis läheme veelgi kaugemale ning püüame märgistada sündmustega 1930ndate lähenemist, mis oli juba praktiliselt moodne maailm,» rääkis Fellowes ajakirjale People.

«Käes on uus ajastu. Mida 1920ndad edasi kestsid, seda rohkem maailm muutus. Kõik – alates meelelahutusest kuni transpordini – oli 20ndate keskel muutunud. Filmis on seda näha,» märgib autor.

Uues filmis astub üles enamik tuttavaid nägusid Downtoni lossi nii ülemistelt kui ka alumistelt korrustelt: Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Jim Carter jt. Tuntud näitlejatest liituvad seltskonnaga ka esimeses filmis üles astunud Imelda Staunton ning uustulijana Dominic West.

Täispikka treilerit näidatakse alguses vaid kinodes, kuid ilmselt riputatakse see juba õige pea ka netti üles.

Vaata värsket õrritusklippi:

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles