Johann Urbi paljas abikaasa: armastan sind sügavalt, mu maitsev mees

Elu24
Copy

Eesti näitleja Johann Urbi imekaunis abikaasa Rachel Pringle Urb jagab ühismeedias võrgutavat kaadrit otse duši alt. Instaklõpsu all on sõna võtnud ka Johann Urb ise, kes pillub naisele meelaid komplimente.

Urbi meditatsiooni- ja joogaõpetajast abikaasa avaldas Instagramis mõtliku kirjatüki, mida ilmestas duši all tehtud alastipildiga. «Esimene, kes paljaks võtab, olen mina, mina olen see. Ma lasen sul ennast kohe näha, aga see kaev on ainult üksikutele. Olen väsinud, väsinud proovimast ja seetõttu ma enam ei tee seda. Mind ei huvita, «kes» sa oled. Ma tahan teada, KES sa oled. Kui sa mulle ei näita, siis lahkun, aga minu lahkus jääb. Ma jään sulle meelde, aga sa ei tea mind. Lihtsalt näe mind paljalt, kuule mind paljalt,» kirjutas Rachel Pringle Urb.

Johann Urb ja Rachel Pringle 2019. aasta novembris Beverly Hillsis Red Nationi rahvusvahelisel filmifestivalil.
Johann Urb ja Rachel Pringle 2019. aasta novembris Beverly Hillsis Red Nationi rahvusvahelisel filmifestivalil. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Paistab, et vaimse teejuhina tegutsev naine ei kannata teesklemist ega võltse inimesi ning on seetõttu igas mõttes alasti. Postitusega kutsus Rachel kuuepäevasele «transformatsioonikogemusele», mis toimub maikuus Costa Rical.

Naise instapostituse all võttis sõna ka eestlasest filmistaar Johann Urb, kes kiitis oma kuuma kaaslast: «Sa oled väga seksikas. Püha püss!!» Näitleja lisas, et on oma abikaasasse meeletult armunud ning tunneb tema ees lausa aukartust, kuna naine elab nii ehedalt.

«Ma armastan sind nii sügavalt, mu maitsev abikaasa,» vastas Rachel komplimendile.

Johann ja Rachel käisid esimesel deidil 2013. aasta kevadel ning abiellusid täpselt viis aastat hiljem, 2018. aastal. Johanni vanemad on muusikud Tarmo ja Maris Urb. Ameerikasse kolis Johann 17-aastaselt. Praegu on mees 44-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles