Elva valla uus koalitsioonileping lubab teoks teha kauaoodatud ujulaprojekti

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Juhani Jaeger
Juhani Jaeger Foto: Jaak Nilson

Elva vallas valimised võitnud Isamaa erakond sõlmis valla juhtimiseks aastatel 2021–2025 koalitsioonilepingu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja Keskerakonnaga. Elu24 uuris Isamaa läbirääkimisdelegatsiooni juhilt ning vallavanemakandidaadilt Juhani Jaegerilt, millised tegevused on järgmise nelja aasta jooksul plaanis. Juttu tuleb ka sellest, kas Elvasse tuleb ujula või spaa ning mida kujutab endast «inkubatsioonisaun».

Uue koalitsioonileppe peaeesmärk on inimeste hoidmine Elva vallas. Selleks tuleb omakorda tagada elanike heaolu suurendamine. Koalitsioonileppest annavad ettekujutuse järgmised märksõnad: Verevi järve kaitse, ujula ehitamine, rannahoone rajamine, perede vabastamine lasteaia kohatasust alates 2022. aastast ja 50-eurose sünnipäevatoetuse maksmine pensionäridele.   

Oluline on valla tegevuste läbipaistvus, inimestega arvestamine ja nende kaasamine. Juhani Jaeger (Isamaa) räägib, et kaasamisest ja arvestamisest on Elva vallas juttu olnud päris kaua, kuid ometi on väga suur hulk inimesi, kes tunnevad, et nendeni info ei jõua ja nendega ei arvestata. Eriti on neid inimesi endistes vallakeskustes ja väljaspool Elvat maapiirkondades.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles