Renee Zellweger kardab Bridget Jonesi kehastada

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Zellweger Bridget Jonesina
Renee Zellweger Bridget Jonesina Foto: outnow.ch

Hollywoodi üks kõrgemini tasustatud näitlejanna Renee Zellweger ei taha korrata oma osatäitmist Bridget Jonesina, kuna kardab, et tema järsul kaalus juurdevõtmisel on pikemaajalised tervislikud tagajärjed.

38-aastane näitlejanna mängis mõlemas Helen Fieldingu romaani põhjal vändatud filmis – «Bridget Jones' Diary» ning «Bridget Jones: The Edge of Reason», kogudes juurde pea 13 kilo, et tegelaskuju usutavalt kehastada, vahendab Wenn.

Aga peale Morgan Spurlocki dokumnetaali «Super Size Me» vaatamist, kus mees sõi ühe kuu jooksul ainult McDonaldsi kiirtoitu, et vaadata, millist mõju see tema kehale avaldab, on Zellweger saanud teadlikumaks, millist kahju tema osatäitmine hilisemale tervislikule seisundile võib põhjustada.

«Kas te olete näinud seda filmi kiirtoidust – «Super Size Me»? Ma sain šoki, nähes kõiki neid spetsialiste rääkimas, kui halvasti see sulle pikas perspektiivis mõjub, kui sa lühikese ajaga väga palju juurde võtad. Ja nad kõik rääkisid seal, et selle peab kohe lõpetama või vastasel juhul sa sured,» seletas näitlejanna.

Siiski ei ole naine lõplikult Bridget Jonesi rollist ära öelnud. «Võib-olla ma võtan selle vastu. Oleneb, kas see sobib mu ellu ja kas see on huvitav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles