PILTUUDIS Eksimus Tallinna vangla töökuulutuses tegi suunamudijale nalja: selle eest valvaks vangid end ise

Elu24
Copy
Tallinna vangla pääslavalvuri töökuulutuses CVKeskus.ee portaalis väike viga.
Tallinna vangla pääslavalvuri töökuulutuses CVKeskus.ee portaalis väike viga. Foto: Kuvatõmmis CVKeskus.ee tööportaalist/Facebook

CVKeskus.ee portaalis avaldati reedel kolm uut Tallinna vangla töökuulutust. Üks neist oli pääslavalvuri kohale, mille palganumbri sisestamisel oli ekslikult läinud kaks nulli ülearu. «Selle eest vist valvaks vangid ise ka ennast,» muigas suunamudija Kendra Katrina Könnel.

Tallinna vangla otsib enda meeskonda pääslavalvurit ja selleks avaldati CV Keskuse tööportaalis ka vastav kuulutus. 

«Tule valvuriks Tallinna vanglasse! Ametikoha peamine eesmärk on isikute- ja transpordipääsla kontrolltoimingute teostamine,» avaldati töökuulutuses. Portaali oli kuulutus laetud pildifailina, millel oli kirjas ka töötasu: kuni 1325 eurot bruto.

Töökuulutuse avaldamisel oli aga tekkinud portaalis töötasu lõppu kaks nulli, mis tegid kuupalgaks hoopis 132 500 eurot bruto.

Advokaat Viktor Turkin märkas eksimust 20 tundi pärast kuulutuse avaldamist. «Vaatan, et rasketel aegadel on riik Tallina vangla pääslavalvurite palka oluliselt tõstnud...» kirjutas ta oma Facebooki seinal.

Suunamudija Kendra Katrina Könnel märkas kuulutust kolm tundi hiljem ja jagas naljakat eksimust oma Instagrami kontol. «Selle eest vist valvaks vangid ise ka ennast,» kirjutas ta ja lisas naerunäo emotikoni. 

Tundub, et kuigi viga ei märgatud pea 24 tundi, olid laupäeva õhtuks üleliigsed numbrid ikkagi eemaldatud ja Tallinna vangla pääslavalvuri palganumber on tööportaalis nüüd korrektne. 

Suunamudija Kendra Katrina Könnelile tegi eksimus kuulutuses nalja.
Suunamudija Kendra Katrina Könnelile tegi eksimus kuulutuses nalja. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kendrakatrina
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles