Karmen Joller riigikogule: opositsioon, tee koalitsiooniga koostööd ja meid jälle ühtseks rahvaks! (3)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Perearst Karmen Joller
Perearst Karmen Joller Foto: Eero Vabamägi

Perearst Karmen Joller jagab Facebookis soovitusi nii poliitikutele kui ka tavakodanikele. Eelkõige soovitab ta riigikogu opositsioonil teha koostööd koalitsiooniga, sest seeläbi muutub Eesti rahvas tema sõnul ühtsemaks.

Jolleri postitus algab hirmutavate sõnadega: «Me oleme katastroofiolukorras.» Sellest punktist saab tema sõnul vaid koos edasi minna.

Ta soovitab riigikogu poliitikutel end kokku võtta ja püüda olla üksmeelel. «Praegu pole aeg üksteist süüdistada, kriisijuhtidele kaikaid kodaratesse loopida ega vaktsiinide ja meedikute kohta kallutatud infot levitada.» 

Nii palubki ta opositsioonil näidata oma tarkust ja tugevust sellega, et toetavad koalitsiooni ja selle otsuseid.

Tavakodanikel palub perearst ikka vaktsineerima minna, olgugi et on seda juba pikka aega teinud. Jolleri sõnul on vaktsineerimine piisavalt turvaline, et see otsus ise vastu võtta. «Ei ole vaja kõikidel vaktsineerimata inimestel perearstilt nõu küsida. Iga vaktsineeriv õde on koolitatud ära tundma vastunäidustusi – ka selleks pole vaja perearsti. Aga kes ilma perearsti toeta vaktsineerimisotsust teha ei julge – loomulikult oled oodatud!»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles