ARMSAD PILDID ⟩ Daniel Levi Viinalass kehastus tütarde rõõmuks populaarseks printsessiks (1)

Elu24
Copy
Daniel Levi Viinalass.
Daniel Levi Viinalass. Foto: Kristi Tüvi, Pressimaterjal

Muusik Daniel Levi Viinalass (33), kelle peres kasvavad pisitütred Elviine ja Ella, jagas sotsiaalmeedias toredat kaadrit sellest, kui palju puhast rõõmu võib tütarde kasvatamine ühele isale pakkuda.

Danieli Instagramist vaatavad vastu ehedast rõõmust pakatavad kaadrid, millel muusik kahe pisikese tütrega poseerib. Kõik kolm kannavad fotol väikeste tüdrukute lemmiku, printsess Elsa kostüümi.

«Issand, ma sain pisarateni naerda, mitte sellepärast, et pildil midagi valesti oleks. Vaid sellepärast, et need on nii siirad ja ehtsad lapsevanemaks olemise rõõmud!» kirjutatakse Viinalassi postituse kommentaariumis. «Ma nii ilusat Elsat ei olegi veel näinud!» 

Daniel tutvus oma abikaasa Eleriga 1996. aastal. Daniel ja Eleri Viinalass abiellusid 2011. aasta suvel Räpinas. 2017. aastal andsid nad esimesest beebiootusest teada Instagrami vahendusel. «Lugu on selline – aasta tagasi olime me lapseks valmis, kuid seda ei juhtunud. See aasta on olnud palvete ja kannatlikkuse õppetund ja nüüd on meie palvetele vastatud,» kirjutas Daniel toona. Perekonda sündinud pisikesele pandi nimeks Elviine.

Paari teine tütar sündis möödunud aasta septembris ja sai nimeks Ella.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles