Lummav Pariis vallatu ööeluga! Räppar Pluutol ilmus uus videosingel «deja vu»

Elu24
Copy
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Pluuto.
Eesti Laul 2021 esimene poolfinaal. Pluuto. Foto: Remo Tõnismäe

Sel nädalal tuli ilmsiks, et räppar Pluuto allkirjastas lepingu maineka plaadifirmaga Sony Music Baltics. Nüüd ilmus noormehel esimene videosingel «deja vu», mis on valminud koostöös Karl Killinguga.

«Sõitsime Karl Killinguga ilmselt kuskilt esinemiselt tagasi, kui ta hakkas telefonist suvalisi demosid laskma, «deja vu» instrumentaali lasi ta ainult paar sekundit ja sellest piisas, et tekitada huvi. Palusin tal kohe seda uuesti panna ja kuigi instrumentaal oli veel toores ja võrdlemisi algne, hakkasid juba erinevad mõtted jooksma, kuidas sellest midagi lahedat teha,» meenutas Pluuto loo sündi.

Muusikavideo produtseeriti koostöös Jüri Beloviga. Idee, milline video võiks välja näha, lõi Pluutole pähe paar kuud tagasi. «Kuna tuli välja, et filmimise perioodil viibib Jüri Pariisis, pakkus ta välja, et filmime hoopis seal. See oli super otsus ja ideaalne võimalus, mida me ära kasutasime. Pariisi elav öömelu lasi meil filmida ja pidutseda samal ajal, ehk saime nautida ilusat linna ja ühele poole saada hea videoga.»

«Deja vu» räägib tunnetepuntrast ja tahtest põgeneda kõigi oma probleemide eest, mattes tunded, kartused ja murekohad pidutsemise ning mõjude alla. «Loo idee ongi viia kuulaja koos minuga murevabale rännakule, kus elame päev korraga,» nentis ta.

Kuula uut lugu!

Pluuto alustas oma karjääri Soundcloudis, kus ta andis 2018. aastal välja oma esimese mixteibi «Muhumaa ülestõus». Toona 15-aastane Pluuto tegi seda rohkem naljaviluks, kuid temale endale suureks üllatuseks tekkis tal meeletult kiiresti suur kuulajaskond ja nõudlus tema muusika järgi aina kasvas. 

Tänaseks on ta teinud koosöid mitmete kuulsate lauljatega ning kogunud miljoneid fänne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles