NÜÜD KINOS ⟩ Mirtel Pohla häälega tüdruk asub džunglit päästma

Spekter
Copy
«Ainbo. Amasoonia süda»
«Ainbo. Amasoonia süda» Foto: Filmikaader

Eesti kinodesse on jõudnud uus seiklus neile, kes armastavad filme nagu «Moana», «Kruudid» või «Raya ja viimane draakon» – Peruu ja Hollandi ühistööna valminud «Ainbo. Amasoonia süda» (Ainbo).

 

Metsik tüdruk Ainbo elab kaugel, ligipääsmatus Amasoonia džunglis koos oma hõimuga, kes on seal paiksed olnud juba iidsetest aegadest. Ainbo ja tema hõimukaaslased elavad harmoonias loodusega ja neid kaitsevad võimsad ja salapärased vaimud – hiiglaslikud kilpkonnad. Muidugi, džungel on täis ohte ja kurjasid vaime, aga kuna kilpkonnad ei maga, on Ainbo hõim väljaspool ohtu.

Ühel päeval rikuvad nende hõimu rahu võõra planeedi võimsa tehnoloogiaga varustatud  asukad, kes asuvad hävitama, rüüstama, röövima ja rikkuma harmoonilist džunglirahu. Vaimud, kes hõimu kaitsevad, ütlevad Ainbole, et ainult tema võib oma kodu päästa ning vapper tüdruk lähebki koos oma loomadest sõpradega seiklusrikkale matkale, et sissetungijaid takistada.

Film on dubleeritud eesti keelde: tegelastele on oma hääle andnud Mirtel Pohla, Merit Männiste, Piret Viisimaa, Priit Öövel, Emil Rutiku, Toomas Krall, Sulev Võrno, Anneli Aru jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles