Lauri Pedaja innustab paarikesi: ausalt, tehke lapsi ja elu läheb palju ilusamaks!

Elu24
Copy
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Remo Tõnismäe

«Juba on möödas kuus kuud sellest ajast, kui see pisike rõõmurull meie ellu tuli. Ma olen olnud siis pool aastat isa,» teatab isarõõme nautiv näitleja ja juuksur Lauri Pedaja sotsiaalmeedias.

«Millised on emotsioonid ja tunded? Ma annaks sellele kogemusele 12 punkti kümnest,» tunnistab ta Instagrami postituses.

«Jah, tõesti, oma endisele elule saan nüüd vaid järele vaadata ja lehvitada. Mu oma isiklik aeg tuleb unetundide arvelt, olen rohkem väsinud kui muidu, aga see on seda kõike väärt. Lapse saamine ja kasvatamine on imeline teekond ja ma ei vahetaks seda mitte millegi vastu. See rõõm ja piiritu armastus, mis mu hinges pulbitseb, on lihtsalt nii võimas ja meeliülendav. Ausalt, tehke lapsi ja elu läheb palju ilusamaks!» lubab Pedaja.

Tänavu kevadel isaks saanud Pedaja rääkis septembri keskpaigas «Ringvaates», et on lapsehoolduspuhkusel ega igatse tagasi «action'isse». «Need mõned päevad, mis ma nädalas võttel käin kusagil, siis ma saan ennast välja elada seal. Kodu on ikkagi see, kus ma tahan olla rahulikult ilma igasuguste maskideta,» rääkis ta.

Pedaja avaldas, et paha poisi kuvand, mille järgi teda sageli teatakse, on olnud üks neist maskidest. «See Lauri, keda inimesed on harjunud nägema telekas rollides või kusagil intervjuusid andmas, on ikkagi kerge näitemäng olnud,» ütles näitleja.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles