Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Marilyn Kerro: meie rahva tervis ja heaolu ei sõltu Tanel Kiigest (6)

Copy
«Marilyn Kerro elamise kunst»
«Marilyn Kerro elamise kunst» Foto: Kanal 2

Kanal 2 saates «Marilyn Kerro elamise kunst» ennustab Kerro kaartidelt, kuidas läheb tervise- ja tööministril Tanel Kiigel ning kas ta lahkub õige pea oma positsioonilt.

Milline tulevik ootab ees Eesti tervise- ja tööministrit Tanel Kiike, küsis Kerrolt televaataja Elvi. Kiige kohta võib leida sotsiaalmeediast tuliseid debatte ning ministrist on tehtud ka omajagu meeme.

Täpsema ennustuse jaoks alustas Kerro ministri eluteenumbri arvutamisest ja sai selleks sai kuue. «Liiga noor, et olla vastutaval kohal, siinkohal puudub kogemus,» kommenteeris selgeltnägija numbreid kokku liites.

Kerro sõnul tähendab eluteenumber kuus kaardipaki järgi saatanat ning sel numbril olevat ka kaksikute mõju. Eks ikka seetõttu, et kui keerad kuue tagurpidi, saad hoopiski üheksa.

«Ta ei tohi teha otsuseid hetkeemotsioonide ajal. Pigem tuleb tal üheksa korda mõõta ja ühe korra lõigata,» lisas selgeltnägija.

Ennustaja sõnul soositakse siiski Kiike ministritööga seoses ja eriti teeb seda blondide juustega naisterahvas. Naise nime Kerro mainida ei taha ning palub selle televaatajatel ise ära arvata.

Veel näeb Kerro kaartidelt, et Kiik ei tunne end piisavalt hinnatuna ning järgmine aasta pole ministrile sugugi soodne. Siiski ootavat teda ees helge tulevik suurema palgaga, kuid enne paiskab üks konkreetne mees talle kaikaid kodaratesse.

«Ma ei näe, et ta oma tööd halvasti teeks, sest otsused ei sõltu temast ning riigitöölt teda lahkumas ei näe. Meie tervis ja heaolu ei sõltu Tanel Kiigest!» lisas ta juurde.

Vaata Marilyn Kerro ennustust minister Tanel Kiige kohta videost!

Tagasi üles