Mihkel Kärmas teeb «Pealtnägijat» koroonahaigena kodust

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Mihkel Kärmas
Mihkel Kärmas Foto: Konstantin Sednev

Mihkel Kärmas avaldas, et on nakatunud koroonaviirusega. ETV saates «Ringvaade» rääkis ta põgusalt sellest, kuidas on haigus kulgenud ning kuidas ta tõbisena «Pealtnägijat» teeb.

Täielikult vaktsineeritud «Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas nakatus hiljaaegu koroonaviirusega. Teleajakirjaniku sõnul ei alanud haigus just roosiliselt, kuid nüüd, mõned päevad hiljem, on tal juba tunduvalt parem olla.

Kärmasel oleks saanud vaktsineerimisest kuus kuud täis järgmisel nädalal ning siis oleks tal tekkinud võimalus saada ka tõhustusdoosi. «Kõik, millest räägitakse, on ka minul üle käinud, ühel või teisel moel. Ainult vist kurguvalu ei ole mul olnud,» rääkis ta oma sümptomitest.

Saatejuht sõnas, et uudis positiivsest koroonatestist ei teinud talle kuidagi rõõmu. Kärmas arvab, et sai nakkuse oma lähituttavalt, kes on koroonat põdenud mõni päev kauem kui tema.

«Ei taha ära sõnuda, täna on parem. See ei ole lihtne gripp, ta on päris vastik, kuid ma ei saa hiilata ekstreemsete kaebustega,» kinnitab ta ja räägib, et koroona ei ole siiski tavaline köha ja nohu, nagu pidevalt üritatakse väita.

Kärmas püüab leida kõiges selles halvas vaid head ning loodab, et praegune läbipõdemine annab talle tõhusa kaitse tulevikus.

«Pealtnägija» aga ära ei jää ning stuudiostseenid tegi Kärmas põlve otsas isiklike vahenditega kodust. Ta loodab, et televaatajad ei pane talle pahaks veidi kehvemat pildikvaliteeti kui tavaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles