Galerii: Eesti tennisemeeskond alistas Luksemburgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Eesti tennisemeeskond lõpetas Davise karikasarja II liiga kohtumise Luksemburgi vastu 5:0 võiduga, kui pühapäeval tõid punkti Vladimir Ivanov ja Jaak Põldma.
 


Ivanov alistas Mike Vermeeri 6:0, 3:6, 6:1.

Ivanov asendas pühapäeval Eesti esireketit Jürgen Zoppi, kellele täiesti arusaadavalt enne Bergamo Challenger-turniiri puhkust anti.

Ka Vermeer, kes luksemburglastest ainsana omab maailma edetabelis kohta (1019.) mängis matšil esimest korda.

Ivanov tõestas kindla võiduga, et olles ise veel aasta tagasi 1000. koha piirimail, on ta nüüd vähemalt ühe taseme võrra parem tennisist.

Põldma sai Laurent Bramist jagu 6:4, 6:3.
 

Eesti meeskonna treener-kapten Peeter Lamp võttis matši kokku:

Võit tuli loodetust kindlamalt. “Vastased ikkagi uskusid, et Mike Scheidweiler suudab esimesl päeval Jaaku võita ning lootsid ka paarismängule. Kuid juba esimese seti järel oli näha, et Scheidweiler kipub väsima. Põldma võit oli sisuliselt võtmemäng,” ütles Lamp.

Treener tunnistas, et kuigi ta uskus meeskonna edusse, püsis väike närvipinge. “Eriti kui ajakirjanduses ilmus lugu, et meile tulid vastu ametnik ja pritsumees, ehkki see viimane oli omal ajal maailma 280. mängija. Siis tekkis küll tunne, et nüüd ei tohi midagi viltu minna, muidu hakatakse kritiseerima.”


Teises ringis kohtub Eesti 6.-8. aprillini võõrsil Poolaga. Poola esireket Lukasz Kubot asub praegu maailma edetabelis 57. kohal, teine reket Jerzy Janowicz 243. kohal.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles