Populaarse Netflixi sarja 17-aastane staar tegi oma suhte tuntud rokkari pojaga «insta-ametlikuks»

Elu24
Copy
Millie Bobby Brown 2020. aasta jaanuaris.
Millie Bobby Brown 2020. aasta jaanuaris. Foto: AP/Scanpix

Netflixi populaarses sarjas «Stranger Things» ehk «Veidrad asjad» Elevenit kehastav Briti näitleja Millie Bobby Brown (17) kinnitas ühismeedias armsa pildiga, et on suhtes tuntud rokkari pojaga.  

Noor Briti näitleja Millie Bobby Brown jagas isiklikul Instagrami kontol pilti endast koos kallima Jake Bongioviga (19). Noormehe isa on tuntud USA rokkar ja ka eestlaste seas armastatud Jon Bon Jovi.

Noori pandi esimest korda paari selle aasta juunis, kui Jake postitas Instagrami pildi Milliest ning pani pealkirjaks «parim sõbranna».  

Juulis vilksatas Jake ka Millie Instagrami-loos ning paari nähti avalikult koos jalutamas.

Nüüd on aga Millie teinud suhte Instagramis ametlikuks, näidates Jake'i püsivalt enda konto postitustes. Noorel neiul on kokku 46,6 miljonit instafänni ja paari esimene pilt Millie Instagrami kontol kogus päevaga ligi kuus miljonit meeldimist. 

Jake Bongiovi on rokkar Bon Jovi ja Dorothea Hurley kolmas laps. 1980. aastal kohtunud ja 1989. aastal abiellunud paaril on kokku neli last.

Päev enne seda, kui Millie enda suhte sotsiaalmeedias ametlikuks tegi, teatas Bon Jovi, et tal on koroonaviirus ja tühistas eelseisva kontserdi. 

19. veebruaril 2004 sündinud Millie kogus tuntust 2016. aastal Netflixis ilmunud sarjaga «Veidrad asjad», kus ta kehastab üht peategelast, vahendab IMDb andmebaas. Rolli eest pälvis ta ka Emmy nominatsiooni. Ta oli toona kõigest 12-aastane. Paljud «Veidrate asjade» lapsnäitlejad on pärast sarja edu saanud ohtralt rolle ka Hollywoodi suurfilmides.

Milliet nägi näiteks 2019. aasta «Godzilla» filmis ja selle 2021. aasta järjes. Lisaks mängis ta nimitegelast 2020. aasta Netflixi filmis «Enola Holmes». 

Näitlejanna vanemad on inglased, kuid Millie sündis hoopis Hispaanias. Nelja-aastaselt kolis tema pere Inglismaale ning neli aastat hiljem Ameerikasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles