«Videviku» staar Kristen Stewart kihlus oma tüdruksõbraga

Elu24
Copy
Kristen Stewart 2021. aasta oktoobris.
Kristen Stewart 2021. aasta oktoobris. Foto: AP/Scanpix

«Videviku» filmidest tuntud USA näitleja Kristen Stewart (31) ja tema tüdruksõber Dylan Meyer (33) kihlusid! 

Näitleja Kristen Stewart kohtas oma stsenaristist kallimat Dylan Meyerit esimest korda kuus aastat tagasi filmivõtetel. Nad kohtusid taas 2019. aastal ning armusid, vahendab Mirror.

Pole kindel, millal Meyer (alumisel pildil) Stewartit naiseks palus, kuid näitlejanna sõnul oli abieluettepanek täiuslik. «Me abiellume, me täiega teeme seda!» teatas Stewart raadiosaates. Näitlejanna tõdes, et ta soovis väga, et Meyer teda naiseks paluks. «Arvan, et tegin hästi selgeks, mida tahtsin, ja ta saavutas selle. Me abiellume!» rõõmustas Stewart.

Pole üllatav, et Stewart ettepanekule «jah» ütles, sest abiellumisest rääkis näitlejanna juba kolm kuud pärast nende suhte algust.

«Esimene kord, kui ma talle armastust avaldasin, istusime mingis suvalises baaris. Olin teda juba kuus aastat tundnud, aga olime just kaks nädalat tagasi suhtesse läinud,» kirjeldas ta enda tugevaid tundeid 2019. aastal. Paari nähti esimest korda avalikkuses 2019. aasta augustis.

Stewartil endal sotsiaalmeediakontot ei ole, kuid ta ilmutab end vahel Meyeri Instagramis. «Kuradi uhke selle tööka printsessi üle,» kiitis Meyer Stewartit kõigest nädal tagasi. 

Stewart kehastab oma kõige värskemas filmis «Spencer» varalahkunud printsess Dianat.

«Videviku» saaga filmidega ülemaailmset tuntust kogunud Stewarti esimene avalik suhe oli oma kaasnäitleja Robert Pattinsoniga, vahendab divamag.co.uk. Nad olid koos 2009. kuni 2012. aastani. Paari lahkuminek oli üsna kõmuline, sest Stewart jäi vahele petmisega. Näitlejanna tabati filmi «Lumivalgeke ja kütt» režissööri Rupert Sandersiga musitamas. Viimane oli noorest Stewartist pea 20 aastat vanem ja abielus. 

Pärast seda avaldas Stewart, et on biseksuaalne, ja kõik tema järgmised partnerid on olnud naised. Ta oli kaks aastat koos Alicia Cargile'iga, käis põgusalt Prantsuse muusiku SoKo'ga, oli pea kolm aastat koos supermodelli Stella Maxwelliga ja mõned kuud seostati Stewartit ka stilist Sara Dinkiniga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles