KLÕPS ⟩ Alkoholi küüsis olnud Jessica Simpson jagas pilti päevast, mil ta ennast enam ära ei tundnud

Elu24
Copy
Jessica Simpson 2020. aasta jaanuaris.
Jessica Simpson 2020. aasta jaanuaris. Foto: AP/Scanpix

USA laulja ja näitleja Jessica Simpson (41) on alates 1. novembrist 2017 olnud kaine. Võimsa saavutuse tähistamiseks jagas Simpson oma fännidega pilti nelja aasta tagusest päevast, mil ta alkoholi tõttu ennast enam ära ei tundnud.

«See inimene 1. novembri 2017 varahommikul on tundmatu versioon minust,» kirjeldas Simpson emotsionaalse postituse alguses. 

«Mul oli nii palju, mida enda kohta avastada ja avada. Sel hetkel teadsin, et luban endal oma valguse tagasi võtta.»

Simpson tunnistab, et kõigeks selleks pidi ta loobuma alkoholist. «Isiklikult pidin selleks lõpetama alkoholi joomise, sest see hoidis mu tiirutavaid mõtteid ja südant samas suunas ja ausalt öeldes, ma olin kurnatud. Tahtsin tunda valu, et saaksin seda aumärgina kanda.»

«Tahtsin elada nii, nagu seda teeb juht, ja katkestada tsüklid, et edasi liikuda – vaadata ilma kahetsusteta tagasi valikute poole, mille olen teinud ja mille teen oma ülejäänud aja jooksul siin ilusas maailmas.»

Näitleja ei suutnud ise uskuda, et sellest päevast on möödas neli aastat. «Tundub justkui kaks. Ma arvan, et see on hea.»

«Sõna «alkoholism» või alkohooliku sildi ümber on nii palju häbi. Tõeline töö, mida minu elus tuli teha, oli tegelikult leppida ebaõnnestumise, valu, purunemise ja enesesabotaažiga. Joomine polnud probleem. Mina olin. Ma ei armastanud ennast. Ma ei austanud enda võimu,» nentis Simpson ja tõdes, et tänaseks on ta muutunud.

«Olen oma hirmudega sina peale saanud ja leppinud elu nende osadega, mis on kurvad. Oman oma isiklikku jõudu hingelise julgusega. Olen metsikult aus ja mõnusalt avatud. Ma olen vaba.»

Simpson on ka varem alkoholist loobumisest rääkinud, seda enda 2020. aastal ilmunud raamatus, vahendab People. 

Tolle aasta halloween'i hommikul alustas Simpson joomist juba kell 7 hommikul, veidi enne seda, kui ta pidi minema koos abikaasaga oma vanema tütre kooli ühisele kogunemisele. Õhtuks oli Simpson nii purjus, et ei suutnud isegi oma lastega halloween'i jooksma minna ning jäi ilma ka enda peost. Järgmise päeva veetis ta suuresti üksilduses. «Mul on häbi öelda, et ma ei tea, kes mu lapsed tol õhtul nende kostüümidesse aitas,» kirjeldab ta. «Ma magasin sisse, kartes neile otsa vaadata, kartes, et ma olen emana läbi kukkunud. Ma peitsin end, kuniks nad kodust lahkusid ning hakkasin siis jooma.»

Möödunud suvel oma 40. sünnipäeva tähistanud Simpson üllatas fänne ka suurepärase figuuriga. Elu24 vahendas möödunud aastal, et Simpson kaotas pärast kolmanda lapse sündi poole aastaga 45 kilogrammi.

Tema õde Ashlee Simpson Ross tunnistas, et see ei tulnud lihtsalt. «Jessica keskendus eesmärgile ja püüdis sellest iga päev kinni hoida. See kõik kokku on hämmastav, ta saavutaski kaalukaotuse. Mul on õe üle väga hea meel. Jessica sai oma sära tagasi!» rääkis õde. 

Simpson ise kommenteeris kaalulangust järgmiselt: «Otsustasin nendel hetkedel, kui eesmärk kaalust alla võtta tundus ebareaalne, veelgi rohkem pingutada!» Ta ei täpsustanud toona, milles «rohke pingutamine» väljendus, kuid tema õde vihjas, et laulja veetis palju aega jõusaalis.

Laulja kolmas laps, tütar Birdie sündis 2020. aasta märtsis. Peres kasvab veel seitsmeaastane poeg Ace ja kaheksa-aastane tütar Maxwell. Simpson on alates 2014. aastast abielus endise Ameerika jalgpalluri Eric Johnsoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles