Heategevussaade «Inglite aeg» naaseb uue saatejuhiga

Elu24
Copy
Tuuli-Ann Freienthal, heategevussaate «Inglite aeg» saatejuht.
Tuuli-Ann Freienthal, heategevussaate «Inglite aeg» saatejuht. Foto: TV3

Heategevussaade «Inglite aeg» jõuab ka sel aastal televaatajateni ning tänavu juhib seda 2020. aasta suvel TV3s saatejuhidebüüdi teinud Tuuli-Ann Freienthal.

TV3 ametlikule Facebooki lehele potsatas teisipäeva õhtul üleskutse: «TV3 suure heategevussaate «Inglite aeg» saatejuht Tuuli-Ann Freienthal kutsub üles saatma infot abivajajate kohta!»

Koos üleskutsega kuulutati välja ka «Inglite aja» uus saatejuht, kes võtab rolli üle varem heategevussaadet juhtinud Keili Sükijainenilt

Tuuli-Ann Freienthal tegi saatejuhidebüüdi mullu suvel «Suvises Duublis». «Olen uue saatejuhiameti üle pööraselt õnnelik ja selle võimaluse eest tänulik,» rääkis Freienthal 2020. aasta juuni alguses.

«Kavatsen kõiki oma hea tujuga nakatada!» teatas ta toona. 

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann kinnitas Elu24-le, et Freienthal on tõepoolest uus saatejuht ja toob nüüd oma hea tuju «Inglite aega».

«Inglite aeg» on heategevuslik saade, milles igaühel meist on võimalik abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Esimene saade läks eetrisse 2014. aastal ja sellest sai läbi aegade üks edukamaid heategevussaateid Eestis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles