UUS TREILER ⟩ 50-aastaseks saava Jared Leto Marveli-tähetund läheneb

Spekter
Copy
Jared Leto filmis «Morbius»
Jared Leto filmis «Morbius» Foto: Filmikaader

«Venomi» teine osa jookseb alles kinodes, ent kel film juba nähtud ja isu paheliste superkangelaste järele raugematu, sel tasub end ootama sättida Marveli jaanuaris ilmavalgust nägevat «Morbiust».

Algselt eelmise aasta juunis kinodesse jõudma pidanud, ent pandeemia tõttu edasi lükatud Sony Ämblikmehe-universumi kolmas film («Venomi» filmide järel) jõuab vaatajate ette 28. jaanuaril. Linaloo promorong on aktiivselt rööbastele seatud ning äsja ilmus ka värske treiler.

Morbius on Marveli üks põnevamaid ja vastuolulisemaid tegelasi, keda kehastab tänavu jõulude aegu 50-aastaseks saav Oscari-võitja Jared Leto. Haruldase verehaiguse käes vaevlev dr Michael Morbius ihkab end ja oma patsiente raskest saatusest päästa ning otsustab eksperimenteerida hullumeelse raviga, millel on ootamatult efektiivsed, ent väga ohtlikud tagajärjed. Vihjeks olgu öeldud, et asjasse on segatud nahkhiired.

Oma tegelasest on Leto kõnelenud ka promointervjuudes:

Varasemalt DC koomiksite filmides Jokkerina üles astunud Jared Letot näeme veel enne Marveli filmi Ridley Scotti lavastatud mõrvadraamas «Gucci tragöödia». Kes seda ei tea, ei pruugi meest rollis äragi tunda, kuna näitleja on grimeeritud vanaks ja tüsedaks Paolo Gucciks – moemaja rajaja intriigitsevaks pojapojaks, kes lõpuks pankrotti läks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles