Telesarja «Dr House» staar tuli kapist välja ja hakkab abielluma

Elu24
Copy
USA näitleja Kal Penn 2019. aastal.
USA näitleja Kal Penn 2019. aastal. Foto: RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Telesarjast «Dr House» tuntud USA näitleja Kal Penn (44) tuli kapist välja. Näitleja puistab südant peagi ilmuvas raamatus, kus ta avaldab muu hulgas, et on kihlunud ning plaanib kallimaga varsti abielluda.

USA näitlejal Kal Pennil ilmub peagi raamat, mille väljavõtete põhjal selgus, et ta tuleb selles kapist välja, vahendab TMZ.

Raamat «You Can't Be Serious» peaks ilmuma homme, 2. novembril, kuid väljavõtted jõudsid sotsiaalmeediasse möödunud nädalavahetusel. Avalikustatud lõikudest tuli välja, et Penn on gei ja plaanib peagi abielluda.

Penn loobus mõneks ajaks näitlemisest ning töötas endise USA presidendi Barack Obama heaks. Oma kallima Joshiga kohtuski ta 11 aastat tagasi presidendi juures töötades. Nad on olnud ametlikult koos sellest ajast saati. 

Nüüd on paar kihlunud ning loodab peagi abielluda. 

«Olen alati olnud väga avalik nendega, kellega ma isiklikult olen suhelnud. On see siis keegi, keda kohtan baaris, kui mina ja Josh koos väljas oleme, või oma sõpradega rääkides,» tõdes Penn. See, et ta saab rääkida lugejatele oma suhtest Joshiga, on Penni jaoks rõõmustav kogemus. «Aga Josh (alumisel pildil koos Penniga), mu vanemad ja minu vend, neli minu kõige lähedasemad inimesed, on üsna tagasihoidlikud,» põhjendas Penn ja lisas, et keegi neist neljast ei taha eriti tähelepanu.

Penn on aastate jooksul mänginud mitmes telesarjas, millest tuntumad on näiteks «Kuidas ma kohtasin teie ema» ja «Dr House». Lisaks on mehel olnud rollid 2000ndate komöödiafilmides «Peoloom Van Wilder» ja «Harold ja Kumar».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles