Tanel Padar majanduslikult raskest perioodist: kirjad olid autol uhked, aga ema andis bensiini- ja suitsuraha

Elu24
Copy
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Remo Tõnismäe

Pühapäevahommikuses jutusaates «Hommik Anuga» käis külas muusik Tanel Padar, kes avaldas majanduslikust olukorrast rääkides, millisel eluetapil on tal näpud põhjas olnud.

Muusik Tanel Padar tunnistas, et kuigi esinemisi uuest nädalast kehtima hakkavate piirangute tõttu enam ei ole, saab ta majanduslikult hakkama tänu säästudele ja investeeringutele.

«Mul õnneks vedas, et hakkasin selle peale mõtlema pea kümme aastat tagasi, et mis saab, kui peaks juhtuma olukord, kus ma enam lavale ei saa minna. Et lihtsalt ei taha enam või midagi juhtub häälega,» tõdes Padar. Ta lisas, et läks just sel põhjusel ka mõned aastad tagasi keskkooli, et pooleli jäänud õpingud ära lõpetada.

Muusik tunnistas, et majanduslikult oli tema jaoks kõige kehvem aeg 2001. aastal pärast Eurovisiooni lauluvõistluse võitu. «Kliendid ja baarid, kus olime käinud enne Eurovisiooni võitu esinemas, ei julgenud meid enam kutsuda, et maksame nüüd kümme korda rohkem.» 

Padar meenutas, et sai sponsorilt endale auto, väikese Opel Astra, ent bensiinirahaga priisata ei olnud. «Mäletan, et viimane bensiinituli juba põles, aga teadsin, et Haljalasse on 86 kilomeetrit ja selle sõidan ikka ema juurde ära. Sain ema käest bensiini- ja suitsuraha, aga kirjad olid auto peal uhked. Eurovisiooni võitja ja puha.» 

Nüüd tegeleb muusik usinasti ka investeerimisega, pidades seda siiski eelkõige hobiks. «Kui ühisrahastusportaalidest esimesed kümme või kakskümmend senti tulid, olin pettunud, aga kui kolmkümmend tuli, olin üliõnnelik ja rääkisin kõigile,» meenutas Padar ja ütles, et investeerimine tekitab hasarti.

Ka kaheaastasele tütrele Lindale tegi ta investeerimiskonto, kui too oli kõigest kolmenädalane. «Investeerima tasuks hakata nii vara kui võimalik,» soovitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles