Moekas Kristiina Ojuland trotsib pakast ja külma mütsita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ACTA meeleavaldus Vabaduse väljakul 11.02,2012
Platsis oli ka ilma foolimmütsikeseta Kristiina Ojuland
ACTA meeleavaldus Vabaduse väljakul 11.02,2012 Platsis oli ka ilma foolimmütsikeseta Kristiina Ojuland Foto: Viktor Burkivski

Nädalavahetusel toimus Tallinnas Vabaduse väljakul meeleolukas ACTA-vastane meeleavaldus. Tänu uuele moeröögatusele - fooliummütsikestele, kasvas möödunud nädalal muuseas ka fooliumi müük Eesti kaubandusvõrgus drastiliselt.

ACTA  teemal võtsid külmal talvepäeval sõna filmimees ja ühiskonnategelane Artur Talvik, MTÜ Eesti Interneti Kogukond juhatuse esimees Elver Loho, Reformierakonna poliitikud Kristiina Ojuland ja Igor Gräzin, IRLi kuuluv riigikogu liige Juku-Kalle Raid jt.

Kui enamikul sõnavõtjatel ja protestijatel olid peas fooliummütsid, siis Kristiina Ojuland eelistas pakast trotsida vapralt paljapäi. Tallinnas oli külmakraade nädalavahetusel -17.

Kristiina, kas teadsid, et juukseid kahjustamata võib palja peaga käia kuni -5 kraadini?  Külmem ilm ajab juba juuksed stressi.

Igor Gräzin ei soovinud loobuda aga oma  kelmikast kärbinahksest läki-läkist.

Erilist trenditeadlikust näitas üles ka Juku-Kalle Raid, kes oli oma osavate näppudega meisterdanud hõbepaberist kolmnurkse, laevukest meenutava mütsikese.

Artur Talviku hõbekiiver oli inspireeritud vapratest sõduritest.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles