VIDEO Briti lauljatar kurdab, et tema kummitusest kallim on romansi paljastamise tõttu pahane

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Brocarde
Brocarde Foto: Kuvatõmmis videost

Lauljanna Brocarde tuli hiljaaegu lagedale väitega, et tal on suhe kummitusega. Nüüd räägib muusik, et tema suur armastus on pahane, sest ta avalikustas meediale nende salapärase romansi.

Suurbritanniast pärit 38-aastane laulja Brocarde andis hiljaaegu teda, et on leidnud oma suure armastuse, kes on kummitus. Tema sõnul on kallim Victoria ajastu aegse sõduri Edwardo hing, kirjutab LadBible.

Nende veidrast, kuid väidetavalt tõelisest armastusest räägiti peaaegu igas suuremas Briti väljaandes. Nüüd karistavat Edwardo lauljannat vaikusega ning Brocarde usub siiralt, et too on vihane suhte avalikustamise pärast.

«Edwardo on minuga raevukas, sest avalikustasin meie romansi. Nüüd on ta muutunud minu suhtes täiesti külmaks,» kurdab Brocarde.

Kui muidu ümbritsevat teda mehe soojus, siis nüüd jälitab teda enda sõnul kodus vaid jahe tuul. Inglanna väidab, et maja kütmisel pole ka mõtet, sest isegi kui küttesüsteem töötab täisvõimsusel, on toas ikka külm nagu Antarktikas. «Olen pidanud magama suusakostüümis ja müts peas ning kui ta mind puudutab, tunnen, nagu keegi torkaks jääpurika mu hinge.»

Väidetavalt on Edwardo teda ka pikali lükanud või lihtsalt müksanud. Brocarde'il pole õnnestunud kummitusega enam suhelda, isegi mitte küünlaleegi abil, ning tema süda on murdumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles