Alen Veziko ühekuune tütar toimetati pühapäeval Covidiga haiglasse: tal oli väga keeruline hingata (1)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Alen Veziko
Alen Veziko Foto: Finest FM

Laulja Alen Veziko teatas neljapäeva õhtul, et tema ühekuune tütar toimetati nädalavahetusel koroonaga haiglasse. Olles lugenud artikleid sellest, kuidas vaktsiinivastased kutsuvad üles haiglatesse tungima, tõdes ta vaid üht: «Täna on mul häbi olla eestlane!» Tütre seisund on nüüdseks stabiilne ja pere lubati koju. 

Alen Veziko luges Eesti Ekspressis ilmunud artiklit «Vaktsiinivastased kutsuvad üles haiglatesse tungima. Haiglad: oleme provokatsioonideks valmis». Pettunud muusik teatas Facebookis, et ka tema pereliige oli viiruse tõttu arstide hoole all. «Minu ühe kuu vanune tütar viidi pühapäeval Covidiga haiglasse, kus arstid ennastsalgavalt võitlevad haigete tervenemise eest ja annavad kõik, et selle raske haiguse kulg oleks võimalikult kiire ja kergem taluda!» kirjutas ta. 

Alenil on oma lähedastele kõige selle valguses üks palve. «Kui keegi minu sõbralistis näeb selliseid üleskutseid, siis pöörduge politseisse, või kui ise ei taha/julge, kirjutage mulle ja mina tegelen sellega edasi. Kurb...»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles