VIDEO ⟩ Narkokahtlusega juht rammis auto Smuuli silla piirdesse

Kert Avasalu
Copy
Toyota rammis betoonpiirdesse.
Toyota rammis betoonpiirdesse. Foto: Kuvatõmmis

Kitsal sillal vastassuunda keeranud juht sundis teist autot eest põikama ja rammis ise betoonpiiret. Politsei viis õnnetuse põhjustaja narkokontrolli.

Neljapäeval jagati liiklejate Facebooki kogukonnas mitmeid klippe ja fotosid õnnetusest, mis juhtus Lasnamäel. Smuuli tee raudteesillal vajus Toyota ootamatult vastassuunda, sundides vastutulija ohtlikult eest põikama, ning rammis seejärel silla betoonpiirdesse.

Toyotale ette jäänud Škoda kaotas juhitavuse ning sõitis omakorda vastassuunda. Seejärel astus õnnetuse põhjustaja autost välja ning jalutas Škodas olnud inimestega sõnelema.

Ülejäänud liiklejad, sealhulgas suured veokid, üritasid samal ajal inimestest ja autovrakkidest mööda manööverdada. Hilisematel klippidel võib näha, et politsei ja kiirabi saabudes oli liiklus peaaegu täielikult ummistunud.

Video postitanud Dmitri filmis juba enne õnnetust. Põhjus võib olla see, et Toyota sõitis juba varem kahtlaselt. Samuti avaldasid paljud kommentaariumis meelt, et õnnetuse põhjustaja käitus imelikult ning võis olla ainete mõju all.

«Neljapäeval kella kolme ajal päeva juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli viaduktil, kus põrkasid kokku sõiduautod Toyota ja Škoda,» kinnitas PPA pressiesindaja Andra Jundas. «Liiklusõnnetuses keegi viga ei saanud.»

Küll aga tekkisid politseil sarnaselt pealtnägijatega kahtlused juhi kainuse suhtes. «32-aastane Toyota roolis olnud mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema võimalik narkojoove selgub ekspertiisis,» lisas Jundas. Testi tulemused veel teada ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles