Mari-Leen Kaselaan kappas oma pulma valgel hobusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Kaselaan
Mari-Leen Kaselaan Foto: Indrek Galetin

Mari-Leen Kaselaan abiellus ratsaspordiga tegeleva Joosep Tikkiga.

«Mari-Leen ja Joosep abiellusid Kassari lahel. Pruut ratsutas kohale valgel ja peigmees mustal hobusel. Kandikud, millel sõrmused kohale kanti, olid tehtud jääst. Kohal oli 30-40 külalist,» kirjeldab allikas Õhtulehele, kuidas lauljatar Mari-Leen Kaselaan ja tema väljavalitu, ratsaspordiga tegelev Joosep Tikk ülemöödunud nädalavahetusel Hiiumaal Kassaris peetud laulatusel paari pandi.

Juba jaanuaris liikusid jutud, et noored olevat leivad ühte kappi pannud ja abielu olevat registreeritud ilma suurema pulmapeota Hiiumaa perekonnaseisuametis, samal ajal oli paar end suhtlusvõrgustikus Facebook märkinud teineteisega kihlatuks.

Tollal ei soovinud Mari-Leen asja kommenteerida niigi palju, et kas või kuulujutt ümber lükata, paar jääb kättesaamatuks ka nüüd.

Mari-Leenu ja tema kallimat ühendab kindlasti kirg hobuste vastu - novembris rääkis avalikust elust taandunud naine, et keskendub koolile ja tegeleb oma armastatud hobi, ratsutamisega.

Peale hobustega tegelemise õpib Mari-Leen Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles