Lesbide ootamatu mure: transnaised survestavad meid endaga magama

Elu24
Copy
Inimene LGBT-paraadil. Illustreeriv.
Inimene LGBT-paraadil. Illustreeriv. Foto: SCANPIX

Palju kõmu on tekitanud küsimus, kas või mis tingimustel peaks soovahetuse läbinud inimesed spordis osalema. Nüüd on aga üles kerkinud uus tüli, seekord suhterindel.

LGBT kogukonnas on üles kerkinud ootamatu probleem, kirjutab BBC. Nimelt on lesbid komistanud nii suhterindel kui internetis transnaiste peale, kes on pealetükkivad ning ei taha sugugi nende eelistusi aktsepteerida.

«Mulle öeldi, et ta kägistaks mu rihmaga ära,» kirjeldas 24-aastane Jennie ühe inimese reaktsiooni, kui noor naine oli oma eelistustega lagedale tulnud. «See oli nii veidralt vägivaldne, kõike vaid seepärast, et ma ei soovi transnaistega magada.»

Probleem on järgmine: bioloogiliselt mehe tunnustega, kuid end naisena identifitseerivad inimesed eeldavad, et lesbinaised soovivad nendega koos olla. Paraku ei ole see alati nii. «Ma lihtsalt ei suuda tunda tõmmet inimeste vastu, kes on bioloogiliselt mehed,» tõdes Jennie.

Kuigi ta ise peab seda normaalseks, on teda seepärast sõimatud äärmuslikuks feministiks, suguelundite fetišeerijaks ja transfoobseks. Mitmete autoriga rääkinud inimeste sõnul on lesbide jaoks suur mure, et neid üritatakse survestada uskuma, justkui võiks «peenis olla naise suguorgan».

Tüli, mis lammutab suhteid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles