PILDID ⟩ Isa lahtise kirstu kõrval poseerinud instamodell sai kõva kriitikat

Elu24
Copy
Jayne Rivera
Jayne Rivera Foto: TikTok/Jayne Rivera

USA suunamudija sai internetirahva käest korralikult sugeda, kui postitas Instagrami pildid, kus poseerib isa puusärgi ees. 

20-aastane Jayne Rivera seisab piltidel isa kirstu juures, seljas must liibuv kleit. Ühel fotodest hoiab ta käsi justkui palveasendis. «Liblikas lendab minema. Puhka rahus, isa, sa olid mu parim sõber. Hästi elatud elu,» kirjutas Rivera postituses. Pilte jagas ta oma Instagrami kontol, millel oli üle 80 000 jälgija. Kuigi nüüdseks on konto blokeeritud, siis jagatakse pilte siiani Twitteris koos teravate kommentaaridega. Rivera sõnul kustutati ta konto ilma ühegi mõjuva põhjuseta ning ta proovib seda tagasi saada. 

Twitteris on piltide alla jäetud tuhandeid kommentaare. Paljud ei suutnud neid nähes oma silmi uskuda ja nentisid, et selline käitumine on rõve ja lubamatu. «Kas ma olen juba maininud nartsissistliku ja performatiivse kultuuri probleemi?» küsis üks. «Matusel pildistamine ei ole alati halb asi, aga selliste piltide tegemine lahtise kirstu ees...» säutsus teine. «Ma ei tea, mis see on, aga see pole kohe kindlasti lein,» lisas kolmas. Veel spekuleeriti, et ehk motiveeris pilte postitama kuulsusejanu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles