GALERII Kinnisvaramaastiku koorekiht avas Tallinna uue luksushoone uhke peoga (1)

Elu24
Copy

Möödunud nädala kolmapäeval avati uhke peoga Tallinna südalinnas Kompassi väljakul uus luksushoone Ambassadori maja. Uusehitise avamisel oli kohal Eesti kinnisvaramaastiku koorekiht. Vaata lähemalt galeriist. 

Ambassadori maja (Gonsiori 9) on silmapaistva arhitektuuriga uusehitis pealinna südames Kompassi väljakul.

Varem Eesti Kunstiakadeemiale kuulunud hoonest valmis luksuslik äri- ja eluhoone, mille rajamisel kasutati kaasaegseimaid materjale ja tehnoloogiaid. Hoone pärandi väärtustamiseks säilitati ajalooline esifassaad.

Ambassadori maja korterite hind küündib 6600 euroni ruutmeetri eest. Seitsmekorruselise hoone esimestel korrustel on esinduslikud äripinnad ning kokku on majas 38 korterit.

Kõige odavam korter luksushoones maksab 264 900 eurot, kõige kallima hind küündib pea 680 000 euroni. 

Ambassadori maja Tallinna südalinnas.
Ambassadori maja Tallinna südalinnas. Foto: Ardo Kaljuvee, Kaupo Kalda

Hoones on mitmetasandiline autoliftiga garaaž ja avar möbleeritud fuajee. Kortereid ilmestavad 2,4 meetrit kõrged siseuksed ning luksuslik siseviimistlus. Rõdudelt ja terrassidelt avanevad ainulaadsed vaated nii südalinna kõrghoonetele kui ka vanalinna tornidele.

Uus luksushoone avati 21. oktoobril vägeva peoga, kus oli teiste seas kohal LHV Groupi juht Madis Toomsalu, Redgate Capitali juhatuse liige Aare Tammemäe ning kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark

Ambassadori maja lõi Eesti üks suurim kinnisvaraarendaja Endover.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles