Tanel Padaril ilmus sünnipäeval videosingel «Müüt», mida mängisid samal ajal 13 Eesti raadiot (1)

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Tanel Padari bänd
Tanel Padari bänd Foto: Sohvi Viik

Tanel Padaril ilmus oma sünnipäeval, 27. oktoobril singel «Müüt», mida esitleti täiesti ainulaadsel moel: pea kõik Eesti raadiojaamad mängisid lugu samal ajal.

Tanel Padari uus singel sündis koostöös Stig Rästaga. «Mul oli juba aastaid soov midagi koos kirjutada ning lõpuks see võimalus avanes. Stig on suurepärase tunnetusega laulukirjutaja ning olen tema tegemistele alati kaasa elanud. Esimest korda tuli meil koostegemisest juttu 2017. aasta oktoobris, küll aga esimeste nootideni jõudsime mitu aastat hiljem. Kuumad Eesti poisid oma tuntud kiiruses,» naljatleb Tanel ja lisab: «Kui kokku saime, oli Sitgil refrääni idee olemas ja läks veel paar aastat kuni jõudsime looga sellesse staadiumisse, et bändiga stuudiosse minna.»

Lugu räägib sellest, et elame tohutus infokülluses, millest on saanud paljude jaoks Püha Graal. ««Müüt» on lugu, mis tuletab meelde, et tegeliku ja sügavama arusaama usaldusest peaks ehitama silmast silma vaadates, mitte tuginedes kuuldule, kus on müüdid kerged tekkima.»

Taneli sõnul on viimane aasta olnud tema jaoks märgiline. «Olen leidnud enda tiimi täiendust ning seeläbi saanud uuesti rokipõldu kündma hakata. Meiega liitus kitarrist Kristjan Kaasik ja alustasime koostööd Eric Kammistega. Sel aastal oleme alustanud Made in Balticsi eestvedamisel flirti Sony Music Balticsiga. Lisaks sellele oleme saanud bändiga väga laheda publiku ees mängida ning loodetavasti ei võeta seda võimalust enam piirangute valguses kunagi ära.»

Järgmisel aastal loodab Tanel siiralt kõik kaotatud aja oma fännidega tagasi teha ning esineda võimalikult palju. «Pakkudes neile seda, mida kõige paremini oskan. Tahan olla seal, kus on minu koht ehk laval. Vastasel juhul olen nagu müütiline tegelane, kellest on palju räägitud, aga pole oma silmaga nähtud.»

«Müüdi» produtseeris Eric Kammiste, kellega algas koostöö eelmise singliga «Varjudes». Kidrameestena on koostöö puhas lõbu ja head kraami võib sedasi suhteliselt hõlpsasti tulla veelgi. Loo miksis ja masterdas Alar Suurna. See on Taneli teine lugu, mis ilmub plaadifirma Made In Balticsi / Sony Musicu alt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles