Britney Spears fännidele: perekond tegi nii sügavalt haiget, et te ei suuda ette kujutadagi

Elu24
Copy
Britney Spears
Britney Spears Foto: SCANPIX/REUTERS

13 aastat isa eestkoste all olnud popstaar Britney Spears tõdes Instagramis, et perekond on talle nii sügavalt haiget teinud, et fännid ei suudaks seda ette kujutadagi.

«Kas teile ei tundu veider see, kui korraldad mõne armastatud inimesega reisi või saad lõuna ajal kokku, samas tead, et nad lahkuvad sinu juurest sisuliselt kümne minuti pärast?» kirjutas Britney Spears Instagrami postituses.

«Hea küll... nad on saadaval ainult siis, kui see neile sobib. See on alandav, kuna olen ennast neile avanud,» tõdes popstaar ja ütles, et pole enam kättesaadav kellelegi, kes on niimoodi käitunud.

Spears nentis, et tal pole üksi olemise vastu midagi. «Ma olen väsinud olemast ema Teresa. Kui minu vastu ollakse ebaviisakas, siis on minu jaoks kõik.»

Ta viitab, et selle postituse sõnum on mõeldud tema perele, teadmaks, kui sügavalt nad on talle haiget teinud. «Tean, et see kõik hakkab läbi saama, kuid tahan ikkagi õiglust! Olen terve elu mänginud õilsamat inimest... kas teate, kui raske see on?» küsis ta.

Pärast popstaari rasket võitlust koos advokaat Mathew Rosengartiga sai ta 29. septembril isa Jamie Spearsi eestkoste alt vabaks. 

Kohtunik Brenda Penny käskis Los Angelese ülemkohtus toimunud istungil anda lauljatari varandust puudutavad dokumendid ja tema vara haldamine ajutiselt üle raamatupidaja John Zabelile. Staari varanduse väärtus on hinnanguliselt 60 miljonit dollarit.

Kohtunik nõustus Britney Spearsi advokaadiga, kes rõhutas, et Britney isa tagandamine tütre eestkostja kohalt on lauljanna huvides parim võimalik otsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles